Pobjegnite od svakodnevnog stresa i pronađite svoju oazu mira, opustite tijelo i dušu.

Iz ponude Adria Bio Wellnessa izdvajamo:

 • Slane sobe
  Haloterapija ( grč. halo – sol) se pruža u slanoj sobi koja oponaša spilju obloženu kamenom soli. U slanim sobama prisutne su mikro čestice slanog aerosola, koje se koriste za olakšavanje niza respiratornih tegoba i kroničnih upala, alergijskih poremećaja te otklanjanju stresa i iscrpljenosti.
 • Parna kupelj
  “kupanje” u prostoriji ispunjenoj zasićenom parom. Toplina i para pomažu u optoku krvi i limfe, u procesu pojačana znojenja otpuštaju se toksini i tako potiče detoksikacija organizma.
 • Sauna
  je jednostavan i ugodan način čišćenja od toksina.
 • Masaža s eteričnim uljima i aromaterapija
  Masaže, tretmani lica, tijela uz primjenu pomno odabranih eteričnih ulja prema individualnim potrebama.
MANUALNA RELAX MASAŽA

Relax masaža je specijalno kreirana masaža koja se sastoji od tehnika koje relaxiraju um i tijelo. Osnovni cilj ove masaže je opuštanje cijelog tijela. Izuzetno je korisna za organizam jer povećava razinu kisika u krvi, smanjuje mišićne toksine, poboljšava cirkulaciju i fleksibilnost kože.

TERAPEUTSKA MASAŽA

Terapeutska masaža je dio fizikalne procedure koja se koristi u liječenju i rehabilitaciji. Može biti opća ili parcijalna, a izvodi je fizioterapeut. Djeluje  na poboljšanje protoka limfe i krvi, omekšava i uklanja otvrdnuća ispod kože, smanjuje nivo hormona stresa i blokira receptore bola.

SPORTSKA MASAŽA

Ukoliko se aktivno ili rekreativno bavite spotom, Vašem tijelu je potrebna sportska masaža koja će osloboditi Vaše mišiće napetosti i pretjeranoga umora. Sportsku masažu karakteriziraju brzi i agresivni pokreti terapeuta koji relaksiraju muskulaturu poslije fizičkoga napora. Dokazano je da potiče fleksibilnost, smanjuje umor, poboljšava izdržljivost, pomaže u sprječavanju ozljeda, te kroz relaksacijski efekt priprema tijelo i um za nova psihofizička opterećenja.

ANTI-CELULIT MASAŽA

Za anti-celulit masažu je važno da ju izvodi fizioterapeut obučen za ovu tehniku. S obzirom da je celulit uglavnom lociran 3-5 mm ispod površine kože pritisak mora biti umjereno doziran kako ne bi došlo do neželjenih efekata kao sto su podljevi krvi, modrice, popucali kapilari. Eliminacija celulita je dugotrajan proces, međutim, kada ga se konačno riješi treba voditi računa o ishrani, unosu tekućine, fizičkoj aktivnosti i niz drugih čimbenika , kako bi se spriječilo njegovo ponovno pojavljivanje.

ANTI-STRES MASAŽA

Anti-stres masaža predstavlja spoj relax i terapeutske masaže gdje se prilikom  masaže koriste posebno birana ulja zahvaljujući kojima ova masaža ima svojstva aromaterapije. Postiže se pozitivno i stimulativno djelovanje na centralni živčani sustav, a time se utječe pozitivno na psihičke procese, odnosno značajno se smanjuje napetost i stresna stanja . Masaža uključuje cijelo tijelo iako se naglasak stavlja na masažu glave, lica, dlanova i stopala.

MASAŽA LICA I VRATA

Predstavlja ugodnu masažu lica. Ovom masažom postižemo smanjenje mišićnog tonusa u predjelu vrata, otklanjanje umora tijela i zamora mišića i kože glave i lica koji su aktivni u toku cijelog dana.

KRALJEVSKA MASAŽA

Dva iskusna terapeuta rade zajedno i sinkronizirano kombinirajući razne vrste masažnih tehnika . Masaža se koristi u svrhu potpune relaksacije i oslobađanja od stresa. Sa četiri ruke na Vašem tijelu izgubiti će te osjećaj za vrijeme i odvojiti se od realnosti.

IŠIJAS MASAŽA

Išijas predstavlja neugodnu bol koja se javlja u donjem dijelu leđa i širi se duž zadnje strane noge. Kod nas se ovaj problem rješava manualnom tehnikom, tj. primjenom posebnih hvatova i međuhvatova.

LUMBAGO MASAŽA

Lumbago predstavlja bol u donjem dijelu leđa . Najčešće nastaje nepravilnim podizanjem tereta, ili dugotrajnim nepravilnim sjedenjem ili stajanjem. Ovaj problem rješavamo posebnim manualnim tehnikama uz koje osjetite trenutno olakšanje i smanjenje bolova.

HOT OIL MASAŽA

Laganim i nježnim pokretima utrljavamo toplo ulje duboko pod kožu. Postiže se potpuna relaksacija, te se pospješuje detoksikacija organizma i izlučivanje štetnih tvari.

LIMFNA DRENAŽA

Ručna limfna drenaža je tretman u kojem se laganim pritiscima ruku tretira tijelo kako bi se limfa potisnula i uklonila kroz vene. Limfa prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do svake naše stanice, a na povratku sakuplja štetne tvari i vraća se u krvotok. Zadatak drenaže je da limfu ukloni kroz vene do bubrega koji će preuzeti štetne tvari iz limfe i putem mokraće izbaciti ih iz organizma. Koristi se i protiv bora, akni, glavobolja, prije menstruacije, kao pomoć pri mršavljenju. Limfnom drenažom postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma. Limfna drenaža djelotvorna je i u misiji uklanjanja celulita stoga što dreniranjem viška tekućine iz vezivnog tkiva poboljšavamo opskrbljenost stanica kisikom, uklanjamo otpadne tvari iz organizma i zamjenjujemo ih korisnim hranjivim tvarima koje dolaze s krvlju.

OBLOZI S AROMATIČNIM ULJIMA

Terapeut obavlja uvodnu masažu koja zagrijava koži i potkožno tkivo, te postavlja tople obloge s posebno odabranim aromatičnim uljima za uklanjanje tegoba iz određenih dijelova tijela.