Promocija diplomata Veleučilišta Baltazar Adam Krčelić

četvrta promocija dislociranog studija u Biogradu na Moru, Veleučilišta Baltazar Adam Krčelić iz Zaprešića održana je 14.01.2017 u  svečanoj dvorani hotela Adria u Biogradu na Moru. Trideset i sedmero diplomanata trogodišnjeg preddiplomskog stručnog studija Poslovanje i upravljanje, smjer Poslovna ekonomija i financije promovirano je prvostupnike ekonomije u području poslovne ekonomije i financija. Nakon promocije diplomanti i njihovi gosti nazočili su svečanom ručku u velikom restoranu hotela.

Radionica projektnog menadžmenta

U hotelu Adria, se između 30.09. i 02.10. održala nacionalna radionica projektnog menadžmenta. Tema radionice bila je ”Kontrola projekta”.

Na radionici je prisustvovalo oko 50 sudionika iz cijele Hrvatske. Neki od njih bili su studenti zainteresirani za područje projektnog menadžmenta, drugi već uključeni u rad Young Crew Croatia-e ili CAPM-a, dok je jedan dio došao iz svijeta businessa, sa već više godina iskustva u projektnom menadžmentu kako bi ga podijelio sa ostalima željnim znanja

Sportski susret Sindikata Hrvatke Pošte

Ove godine Sindikat hrvatske pošte dao nam je povjerenje i organizirali smo sportski susret u terminu 30.09. do 02.10.2016.

Discipline u kojima su se natjecatelji okušali su pikado, mali nogomet, odbojka, povlačenje konopa, bočanje i utrka u vrečama.