+385 (0)23 203 700 info@hoteladria.hr

Sport i rekreacija

 

 

rezerviraj

Provedite aktivan odmor pun zabave, okušajte se u novim sportovima i naučite nove vještine.

Hotel Adria zbog bogate ponude za opuštanje i rekreaciju upravo je po mjeri sportaša rekreativaca, a u njemu svu potrebnu udobnost nađu  i profesionalni sportaši.

Označene pješačke staze, od onih za laganu šetnju i uživanje u krajoliku, do zahtjevnih planinarskih staza uz stručno vođenje, ribolovne i podvodne aktivnosti, sportovi na vodi, jahačke i biciklističke ture, splet su prirodnih mogućnosti ovog kraja, istovremeno turistička razglednica i vrhunska ponuda. Ako volite nogomet, kuglanje, tenis, sportski tereni su ovdje nadohvat ruke.

Hotelski animacijski program:

U hotelu Adria  naš tim animatora će vam o osigurati bogati zabavni program, kako za djecu tako i za odrasle. Djeca će moći sudjelovati na zabavnim, edukativnim i sportskim aktivnostima koja će ih držati okupiranima i na kojima će sklapati nova prijateljstva.

Za odrasle su tu brojni sportski sadržaji s animatorima, ali i bogat zabavni, večernji program. Brojne zabavne aktivnosti i sadržaji garancija su za savršen obiteljski odmor u hotelu Adria. Mini klub za djecu od 01.07. – 31.08. Animacija za odrasle šest dana u tjednu.

Hotel Adria idealna je baza za krenuti u istraživanje Biogradske rivijere. Staze za hodanje  bit će izazov svim ljubiteljima hodanja dok će rekreativni biciklisti uživati u  vožnji nepreglednom biciklističkim stazama na ovom djelu jadrana.

Sportski sadržaji

 

U hotelu su na raspolaganju po dogovoru sportski jelovnici, prostori za analizu treninga.

  • polivalentni teren (nogomet, rukomet, košarka…)
  • odbojkaški teren
  • fitness dvorana
  • bučalište
  • stolni tenis
  • animacijska dvorana
  • bazeni

 

 

 

Sport i rekreacija hotel Adria Biograd

HOTEL ADRIA

Adresa: Augusta Šenoe 42
23210 Biograd n/M

Info

+385 (0)23 203 700
E-mail: info@hoteladria.hr

rezerviraj